Welkom op de website van

Your-drive
Automotive

Bel naar Your-Drive Automotive Mail naar Your-Drive Automotive Whatsapp naar Your-Drive Automotive Facebook Your-Drive Automotive

Garantie

Een goed en zeker gevoel bij aanschaf van uw nieuwe auto is belangrijk. Natuurlijk zit niemand te wachten op reparaties of defecten maar het kan eens voorkomen. Een auto is vandaag de dag namelijk een complex product.

Daarom leveren wij veruit de meeste auto’s af met garantie, welke garantie het betreft wordt aangegeven in de advertentie van de betreffende auto.

Wanneer wij spreken over ‘zes maanden landelijke garantie’ dan werken wij samen met Autotrust. Autotrust is een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in het verlenen van garanties op gebruikte auto’s. Het grote voordeel is dat zij door heel Nederland reparatie partners hebben waarmee wordt samengewerkt. Er zit dus altijd wel een garage bij u in de regio. Bij de zes maanden landelijke garantie zit de ‘instap’ garantie inbegrepen. Eventueel is deze uit te bereiden naar de ‘uitgebreid’ garantie, vaak tegen verassend schappelijke prijzen. (Een overzicht van de twee pakketten vindt u hieronder.)

Heeft u nog aanvullende vragen omtrent dit onderwerp dan bespreken wij dit graag met u.